Hem > Personligheter > Kaj Mickos

Kaj Mickos

Professor i innovationsteknik med stark verklighetsförankring

Kaj Mickos har massor av egna patent och har startat ett flertal företag. Han har gett råd till tusentals entreprenörer, så hans teori och praktik har gått hand i hand.

Kaj Mickos är professor i innovationsteknik vid Mälardalens Högskola, och har under åren givit råd till och lotsat fram runt 25 000 idérika människor. Men han är definitivt inte bara en akademiker som betraktar innovationer ur teoretiska aspekter. Med de 31 patent han själv har och med de 14 företag han startar genom åren i olika branscher kan man inte beskylla honom från att fly verkligheten. Tidigare arbetade han som vice ordförande för Företagarna, och långt tillbaka utbildade han sig till silversmed på Konstfack. Kaj Mickos talar, naturligt nog, om förändring och nyskapande och om hela den process som leder till förnyelse.

Finns det en idé om ett behov, en engagerad människa som driver projektet, professionella människor som kan hjälpa till, och dessutom såddfinansiering, så kommer det obönhörligen ut en produkt, hävdar Kaj Mickos. Men han tala inte om färdiga tekniska lösningar, utan menar att det är människor som förnyar Sverige, och det är genom förnyelse vi skapar jobb.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta