Jonas Möller

Jonas Möller

Teknik och utveckling

Teknologi har varit den starkaste orsaken till de samhällsförändringar som vi ser igenom historien och på den punkten skiljer sig inte framtiden.

Jonas Möller är en uppskattad föreläsare inom digitalisering och affärsutveckling med en betoning på att rusta dig för framtiden. Jonas har varit aktiv inom IT-branschen sedan 1993 där han jobbat med verksamhets- och affärsutveckling samt komplex systemförsäljning.

Tekniska innovationer och utveckling av gammal teknologi skapar förutsättningar för nya affärsmodeller och nya intäktsströmmar som tidigare inte var möjliga. Dessa kan i sin tur konkurrera ut gamla modeller för hur utbytet på marknaden bedrivs. Samtidigt slår attitydsförändringar snabbare och hårdare på ett globalt plan än någonsin.

Alla företag och organisationer kommer på ett eller annat sätt att påverkas, men inte alla kommer att behöva ställa om allt nu och inte heller allt inom överskådlig tid.

Det viktigaste för dig är att förstå vad och i vilken grad du bör agera och vad som skall göras när och inte minst vad du kan göra nu. För att förstå det bör du förstå hur man bör betrakta framtiden ur ett teknologiperspektiv där teknologin inte är den ende aktören utan är i samspel med människa och strukturer. Detta för att du själv skall kunna analysera vad som är relevant för dig och din organisation i de framtidsscenarier som vi dagligen möts av.

Att anlita Jonas för en föreläsning är starten på en mängd positiva processer och ett sätt att slippa onödig rädsla som lätt uppstår när man ser vad som händer i teknologins kölvatten. När vi bedömer framtiden gör vi ofta samma misstag som de som försökt före oss. Analysen blir då för grund och ofta avgränsad till enbart teknologins möjligheter. Genom att lära av historien kan vi förstå vår framtid bättre även inom de mest avancerade och moderna områdena.

Jonas anpassar gärna föreläsningen till målgrupp och tillfälle så att konkreta tips kan vara en viktig "take away" för de som lyssnat. Föreläsningarna är ofta väl underbyggda med intressanta exempel och det är här hans tid innan IT-branschen som byggnadsingenjör märks mest, eftersom han alltid vill att saker skall kunna härledas till bevisning.

Hög energi blandat med humor och intressanta berättelser kännetecknar Jonas som föreläsare. Berättelserna hämtar han från egna erfarenheter, men också från alla dem som han har arbetat med genom åren så att åhörarna får med sig en tydlig nytta från tiden de spenderat med honom.

Förutom föreläsningar erbjuder Jonas olika format av workshops inom de områden han föreläser.

Pressbilder

Jonas Möller

Jonas Möller

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2