Johannes Cullberg

Johannes Cullberg

Hållbarhet

Johannes Cullberg är en entreprenör, hälsoaktivist och trebarnsfar med ett starkt driv och en passion för hälsosamma och hållbara affärer.

Han har vunnit ett flertal priser så som Årets Hållbara Föregångare 2018, The Natural Outstanding Achievement Award 2017 och Stockholms Mest Företagsamma Person 2016.

Johannes är grundare och VD för matvarukedjan Paradiset där han utmanar oligopolet på den svenska dagligvarumarknaden. Johannes driver även podcasten Vägen mot Paradiset där han intervjuar de ledande forskarna, entreprenörerna, atleterna och personligheterna inom hälsa och hållbarhet.

Tidigare var Johannes Sveriges yngste börs-VD på hälsoföretaget Feelgood som han vände från massiva förluster till det bästa resultatet i bolagets historia. Han har även startat en digital företagshälsovård och har en gedigen erfarenhet från retail efter att ha etablerat LIDL på den norska marknaden. Johannes har bestämt sig för att förbättra folkhälsan i Sverige och nominerades 2012 till "Årets Samhällskapitalist" av Veckans Affärer.

Johannes föreläser om;

  • Stress - Från glödhet till vidbränd – hur snabbt det kan gå fel när man inte har koll och kontroll i ett utsatt läge. Hans resa som Sveriges yngste börs-VD på hälsoföretaget höll på att kosta mig min egen hälsa.
  • Entreprenörskap/Målsättning - Våga skapa Paradiset – Att ta steget och förverkligar sin dröm när alla experter säger att det inte går. David mot Goliat – Hur man som underdog vänder sina svagheter till styrkor för att fightas med drakarna. Kris och utveckling – Att vända den värsta krisen du kan tänka dig till att bli något positivt och berikande för livet.
  • Varumärke - Varumärke med mening – Att bygga ett värderingsdrivet livsstilsvarumärke.
  • Marknadsföring - Crowdfunding – Att göra dina kunder till dina bästa ambassadörer.

Pressbilder

Johannes Cullberg

Johannes Cullberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2