Hem > Personligheter > Joakim Eklund

Joakim Eklund

Senior Storyteller besatt av gamification och content marketing

Joakim Eklund är en pionjär inom gamification, content marketing och digital storytelling. Han har skapat prisbelönade spel för utbildning, underhållning, information och marknadsföring och jobbar idag tillsammans med andra passionerade kreatörer.

Så stod Joakim Eklund där, med dubbla examina – en i journalistik och en i dramaturgi – men utan jobb och med familj. Men skam den som ger sig – Joakim tackade ja till ett jobb som manusförfattare på ett spelutvecklingsföretag, trots att han inte riktigt visste vad han gav sig in i. Och det har han aldrig ångrat. Idag, flera hundra projekt senare, tycker han fortfarande att det är lika roligt att gå till jobbet för att där hjälpa globala företag att utbilda, marknadsföra, bygga varumärke, sälja och få mer lojala kunder. Den andra passionen i Joakims professionella liv är att utbilda och inspirera. Att stå på scenen är något av det roligaste han vet. Det har lett till att han också skådespelar och gör en hel del speakerjobb.

Under sina uppskattade föreläsningar, utbildningspass och workshops om gamification, content marketing och storytelling varvar Joakim på ett inspirerande vis handfasta övningar med diskussioner, reflektioner och teori, som bygger på snart två decenniers praktisk erfarenhet.

Joakim Eklund, som brukar få toppbetyg i utvärderingar, har bland annat utbildat ledningsgrupper, politiker, lärare, informatörer, marknadschefer, reklamkreatörer, HR-chefer, utbildningschefer, projektledare, PR-konsulter, högskolestudenter, IT-konsulter och ost-producenter.

Joakim bodde som barn och tonåring i England och älskar därför tweed, afternoon tea och Sherlock Holmes. Självklart föreläser han därför också gärna på engelska.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta