Jessica Falk
Fotograf: Jannice Thelander

Jessica Falk

Pianist och sångerska

Jessika Falk har över tio års erfarenhet av att sjunga och spela på hotell, restauranger, invigningar, galor och andra tillställningar.

Charmigt, snyggt och musikaliskt blir det när Jessica tar ton vid pianot. Med Jessicas breda repertoar på flera hundra låtar, blir det både stämningsfullt och drag i pianobaren!

Jessica Falk är efter 10 år i pianobarerna i Sverige, en mästare på att få människor att trivas.

Hon behärskar de flesta musikstilar och har en bred repertoar som omfattar över 800 låtar. Passar utmärkt till mingel, galor, middagar och andra tillställningar. Vill ni ha ett exklusivt evenemang med flygel så tar Jessica gärna med sin miniflygel GT2 som är lätt att transportera.

Hon har sedan 2010 uppträtt i Nashville som pianist och sångerska på showen The Nashville Nighlife samt med Charlie McCoys Band. Jessica Falk har även spelat in ett album med eget material i Nashville, USA.

I Sverige har hon ackompanjerat bland andra Lotta Engberg, Fredrik Swahn, Tina Leijonberg och många andra.Hon har även spelat in ett album med eget material i Nashville, USA och är en uppskattad föreläsare.

2014 gjorde Jessica "Boots, Jeans and Musical dreams" som är en fartfylld show med skön energi. Låtarna är ihopsnickrade tillsammans med hitmakare i Nashville. Producerat och inspelat av Scott Bagget som bland annat jobbat med Dolly Parton.

I inspirationsföreläsningen "Just Do It" får du följa Jessicas resa från livets botten till Nashville. En resa om möten som förändrat livet, en resa om tillfällen som ändrat livet, om med- och motgångar.

Pressbilder

Jessica Falk

Jessica Falk

Sångare och Pianist

Fotograf: Kristofer Lönnå

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2