Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Jeppe Stridh

Jeppe Stridh

Expert på hundar - Uppfödning, träning och problemlösning

Jeppe Stridh driver sedan många år en hundägarskola och har hållit mängder av föredrag och kurser i vardagslydnad. I TV-programmet Hundkoll visade han hur hundar tränas, vilket upprörde en del, men Jeppe vet vad som fungerar.

Jeppe Stridh rörde upp en del känslor när han i TV-programmet "Hundkoll" visade hur hundar tränas, men hans metoder bygger på mångårig erfarenhet från hans hundskola. Jeppe är föreläsare och författare till artiklar och böcker om hundar, och hans mångåriga kontakter med hundägare av alla de sorter har gjort att han även utvidgat sina föreläsningar till att innefatta även människor och deras problem. Jeppe Stridhs ämnen är hundar och hundägare, vardagslydnad för hundar och numera även relationer i arbetslivet, ledarskap, familjerelationer och problemlösning.

Jeppe Stridh har de senaste trettio åren utbildat hundekipage, och driver sedan fem år tillbaka en hundägarskola. De håller kurser i det de kallar vardagslydnad. Dessa är uppbyggda på ett sådant sätt att hundarna får lära sig att fungera i vardagen. Med sina mångåriga erfarenheter av alla slags människor som Jeppe mötte under sina kurser, började han även i särskilda kurser fokusera på ägarna själva och deras problem. Relationsproblem, svårigheter i ledarskapet, problem att lösa problem som uppstår.

Jeppe Stridh

Jeppe Stridh

Föreläsare med ämnesexpertis

Utbildare med ämnesexpertis

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2