Hem > Personligheter > Jeppe Stridh

Jeppe Stridh

Expert på hundar - Uppfödning, träning och problemlösning

Jeppe Stridh driver sedan många år en hundägarskola och har hållit mängder av föredrag och kurser i vardagslydnad. I TV-programmet Hundkoll visade han hur hundar tränas, vilket upprörde en del, men Jeppe vet vad som fungerar.

Jeppe Stridh rörde upp en del känslor när han i TV-programmet "Hundkoll" visade hur hundar tränas, men hans metoder bygger på mångårig erfarenhet från hans hundskola. Jeppe är föreläsare och författare till artiklar och böcker om hundar, och hans mångåriga kontakter med hundägare av alla de sorter har gjort att han även utvidgat sina föreläsningar till att innefatta även människor och deras problem. Jeppe Stridhs ämnen är hundar och hundägare, vardagslydnad för hundar och numera även relationer i arbetslivet, ledarskap, familjerelationer och problemlösning.

Jeppe Stridh har de senaste trettio åren utbildat hundekipage, och driver sedan fem år tillbaka en hundägarskola. De håller kurser i det de kallar vardagslydnad. Dessa är uppbyggda på ett sådant sätt att hundarna får lära sig att fungera i vardagen. Med sina mångåriga erfarenheter av alla slags människor som Jeppe mötte under sina kurser, började han även i särskilda kurser fokusera på ägarna själva och deras problem. Relationsproblem, svårigheter i ledarskapet, problem att lösa problem som uppstår.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta