Jenny Gourman Strid

Jenny Gourman Strid

I alla sammanhang

Hennes långa erfarenhet från TV-produktioner och livesändningar gör henne till en mycket duktig moderator och konferencier.

Jenny Gourman Strid har jobbat som journalist, programledare och har en stor erfarenhet från direktsändningar. Hon är van med förberedande, planering och manus.

Jenny har mest jobbat framför kameran som kriminaljournalist i produktioner som långköraren Efterlyst, varit redaktör och programledare för Kristallen-belönade formatet Stalkers, samhällsmagasinet Sanning och Konsekvens samt prisbelönade Brottscentralen.

Jenny Gourman Strid har träffat och intervjuat trippelmördare, rånare och bordellmammor. Hon har konfronterat allt från hyresvärdar från helvetet, kvacksalvare som påstår att de kan bota cancer, tvivelaktiga hästhandlare till ryska maffiafruar. Hon har även haft förtroliga samtal med brottsoffer och deras anhöriga samt bidragit till deras upprättelse.

Jenny har även jobbat bakom kameran med stora produktioner som Idol, Svenska Hollywoodfruar, Stjärnorna på slottet och Stjärnkockarna.

Hon är också en van redaktör med tillhörande känsla för planering och manusskrivande.

Jennys drivkraft är hennes nyfikenhet och ett genuint intresse för människan och vad det är som formar oss till det vi blir.

Hon talar även flytande ryska och har använt det flitigt i sin journalistiska karriär.

Pressbilder

Jenny Gourman Strid

Jenny Gourman Strid

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }