Jennie Wilund

Jennie Wilund

Att våga misslyckas är att lyckas!

Före detta stålkokerska som idag brinner för att skapa effektiva organistationer och team.

Jennie Wilund är utbildad metallurg från KTH som jobbat på chefsposition i den digitala världen i över femton års tid. Hon har varit med och byggt upp företag från grunden och gjort ett antal framgångsrika resor på bland annat Aftonbladet, Stardoll och Avalanche Studios. Men Jennie har också gjort de flesta misstag som en chef kan göra. Något som hon själv är mycket stolt och glad över. För utan dessa misstag hade hon aldrig lärt sig det hon idag kan, och själv utvecklat, om effektivt ledarskap och potenta organisationer.

Exempel på föreläsningar:
Att våga misslyckas är att lyckas!
Innovativa och framåtsträvande företag borde i alla fall se det så, enligt Jennie Wilund, som förklarar varför hon tycker som hon gör, och ger er nycklarna för att kunna lyckas "misslyckas" på bästa tänkbara sätt.


Att lyckas bygga effektiva team är faktiskt på liv och död!
Studier på akutsjukvårdsavdelningar visar att arbetsteam, som känner till varandras svagheter, räddar betydligt fler liv än de som inte förstått styrkorna med sina arbetskollegor. Jennie Wilund, som är certifierad inom GDQ, pratar om hur man bygger effektiva team och jobbar effektivare ihop.

Hur blir ni mer innovativa och nyskapande?
Det finns en lång rad gemensamma framgångsfaktorer för bolag som Apple, Google och IKEA. Jennie Wilund lyfter fram några av dessa framgångsfaktorer och ger er förutsättningarna och byggstenarna för att våga tänka i nya banor kring gamla problem.

Pressbilder

Jennie Wilund

Jennie Wilund

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2