Trygg med Talarforum

Du som kund ska känna dig trygg från början till slut, det är oerhört viktigt för oss på Talarforum. Vi vet hur stressande det kan vara att anordna ett evenemang eller möte, därför är vi med dig hela vägen.

Rätt talare till rätt tillfälle

Referenser och utvärderingar

Vi matchar ingen talare eller utbildare som vi inte tagit ett flertal referenser på eller personligen utvärderat. För att vi skall hitta rätt talare till dig, lyssnar vi på minst två talare varje vecka och ser 300 unika föreläsningar varje år. Alla uppdrag som talare gör utvärderas av kunden tillsammans med oss och läggs in i vår databas.

Det blir en stor, samlad erfarenhet med åren vilket är livsviktigt för oss, eftersom det bland annat är denna erfarenhet som är vår unika kompetens.

Talargaranti

Du får alltid talargaranti av oss. Det betyder att vi ersätter med en likvärdig talare om något skulle inträffa och personen inte kan närvara på evenemanget. Exempelvis sjukdom, inställd flyg- eller tågtrafik eller något annat oförutsett som gör att föreläsaren inte kan medverka. Detta kan vi erbjuda tack vara vårt oerhört breda kontaktnätverk och vår stora personalstyrka.

Effektivt och sparar dig tid

Du behöver bara ringa, chatta eller maila oss så sköter vi resten! Vi gör jobbet med att söka igenom marknaden efter lämpliga kandidater utifrån era önskemål och krav. Vi kontrollerar tillgänglighet och datum för talaren, hanterar det administrativa med att skriva avtal och bekräftelser, vi informerar även talaren om vilka ni är och vad ert mål och syfte med evenemanget och vad ni vill uppnå.

Kontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta