Hem > Personligheter > Eva Nordin

Eva Nordin

Journalist och författare - Arbetar inom psykologi och medicin

Eva Nordin talar bland annat om manligt och kvinnligt, om hur vi använder våra sinnen, vårt språk och vårt sätt att vara i samspelet med andra. Och om hur man blir en bättre kommunikatör.

Eva Nordin är journalist, författare och kommunikatör. I över 15 år har hon arbetat som frilansjournalist inom områdena psykologi och medicin. De senaste åren har hon vid sidan av journalistiken arbetat med utbildningar och föreläsningar inom kommunikation och förändring. Hon har vidareutbildat sig inom olika typer av coachingutbildningar och är certifierad NLP Master Practitioner.

När Eva föreläser är hennes ämne: "Varför hör du inte vad jag menar? Om manligt och kvinnligt och hur hjärnan ställer till det i nära relationer privat och på jobbet". Eva Nordin pratar i sina föreläsningar om hur vi använder våra sinnen, vårt språk och våra beteendemönster i samspel med andra, hur hjärnan filtrerar och bearbetar information och hur vi med ökad kunskap och nya insikter kan bli bättre på att förstå och hantera konflikter med hjälp av dynamiska verktyg. Kommunikation blir allt viktigare, men kan man lära sig att bli en skicklig kommunikatör? Absolut.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta