Hem > Personligheter > David Lega

David Lega

Föreläsare och författare

David Lega avslutade sin simkarriär efter Paralympics i Sydney 2000 och ägnar sig nu åt författarskap och åt föreläsningar. Han menar att man måste sluta att jämföra sig med andra utan i stället titta på sina egna förutsättningar.

Efter Paralympics i Sydney 2000 avslutade David sin simkarriär för att satsa all energi på att bli föreläsare och författare. David Lega är snart färdigutbildad jurist med inriktning på EG-rätt och mänskliga rättigheter. Han arbetar även som simtränare för icke handikappade barn i sin klubb Mölndals ASS. Under de senaste tio åren har David talat inför och inspirerat hundratusentals människor över hela världen i områden som ledarskap, elitidrott, målsättningar samt sjukvård och omsorg. Hans ämnen är motivation, entusiasm, våga göra nya saker men att även inse sina egna begränsningar, våga bli bättre men strunta i att vara bäst, positivt tänkande och hur man tänjer gränser, kärlek, stöd, krav och beröm – självförtroendets fyra ben samt mental utveckling.

David Lega menar att det största felet många gör är att de jämför sig själv med alla andra istället för att titta på sina egna förutsättningar och den faktiska utveckling man har gjort. För alla människor kan bli bra på något. Det är inte problemet. Problemet är att lista ut på vad.

Lyssna gärna på ett smakprov

Det personliga ansvaret

0:00
5.:50

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta