Hem > Personligheter > Daniel Nyhlén

Daniel Nyhlén

Hov- och kändisreporter - Mäktig Stureplansjournalist

Daniel Nyhlén är en ledande expert på den svenska kungafamiljen och han har träffat massvis med internationella celebriteter.

Daniel Nyhlén är en av Sveriges mer kända journalister, välkänd från både press, tv och radio. På Aftonbladet bevakade Daniel Nyhlén, som hov- och kändisreporter, främst kungafamiljen och internationella celebriteter. Han stod samtidigt bakom flera av tidningens mest uppmärksammade löpsedlar. Nyhlén innehar Aftonbladets "löpsedelsrekord" med närmare 100 egenproducerade löpsedlar. Han har blivit utsedd till den mäktigaste journalisten vid Stureplan och mött de flesta största stjärnorna runt om i världen.

Han är sedan tio år tillbaka en av Sveriges mest kända och ledande experter på den svenska kungafamiljen. Som journalist, både på Svensk Damtidning och Aftonbladet, har han kommit personerna i kungahuset mer nära än någon annan. Med humor och stor självinsikt berättar Daniel Nyhlén med glimten i ögat om sitt arbete med udda och överraskande infallsvinklar kring den kommersiella journalistiken.

Daniel Nyhlén har stor medievana, och är en uppskattad föredragshållare, konferencier, debattledare och moderator. Han föreläser bland annat om Kungahuset och hur kommersiell tabloidjournalist fungerar. Hör häpnadsväckande historier och följ med ut på ett av journalist-Sveriges mest udda jobb.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta