Hem > Personligheter > Christian Dahlström

Christian Dahlström

Personligt och vetenskapligt om psykisk ohälsa

Med både personlig sjukdomserfarenhet och detaljerad kunskap om vetenskapen bakom psykisk ohälsa ger Christian Dahlström en spännande helhetsbild av ett av våra stora samhällsproblem.

Christian Dahlström är författare, copywriter och frilansskribent och en av landets främsta debattörer inom psykisk ohälsa. Han har skrivit en av de mest sålda svenska böckerna om ångest och depression och har landets största podcast om psykisk ohälsa tillsammans med författaren och entreprenören Rebecca Anserud. Han medverkar ofta i tv, radio och tidningar och pratar både om sina egna erfarenheter och om psykisk ohälsa som samhällsproblem.

Christians unika bakgrund ger honom möjlighet att tala om psykisk ohälsa i de flesta sammanhang. Han är specialiserad på depression och ångestsjukdomar men har kunskap inom det mesta som har med psykisk ohälsa att göra, så som olika behandlingsformer, anhörigaspekter och modern psykiatriforskning.

En spännande blandning av vetenskap och egna erfarenheter som ger publiken en rejäl tankeställare. Självklart skräddarsyr Christian Dahlström sina uppdrag efter kundens behov.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta