Hem > Personligheter > Caroline Ravn

Caroline Ravn

Ett magiskt liv - Underhållare och konferencier

Caroline Ravn är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med utmärkelser och en utsåld teater i New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och elegans.

Caroline Ravn har älskat trolleri – denna allra vackraste av konstformer – ända sedan hon som litet barn lärde sig att trolla av sin farfar. Det dröjde innan hon kom på att man faktiskt kan ägna sig åt trolleri på heltid, men har sedan den dagen det hände inte sett tillbaka. Anlita Caroline Ravn, prisbelönt trollkonstnär, för att ge din tillställning en magisk touch. En mix av magi, tankeläsning, hög fart och mycket humor.

Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar.

KONFERENCIER ELLER MINGELMÄSTARE
En trollkarl bryter enkelt isen; får folk att prata, le och ha roligt tillsammans. Visst vore det bra att ha en sådan person med sig på mässan, personalfesten eller AW-minglet? Med hjälp av sin unika kombination av humor, social kompetens, improvisationsförmåga och trolleri fångar hon snabbt era gästers intresse och ömsom roar ömsom förundrar dem. Bland annat kan ni anlita Caroline som: mingel- och scenunderhållning, konferencier, inspiratör och mässunderhållare

MINGEL OCH SCEN
Caroline rör sig vant mellan gästerna och får folk som kanske inte känner varandra så väl att interagera genom sina imponerande trolleritrick och kvicka humor. Hon skapar en spännande snackis i rummet. Vid en middag eller konferens behövs stämningen ofta lyftas, och hur gör man det bättre än med en flerfaldigt prisbelönt magiker med stor scenvana och oemotståndlig charm?

KONFERENCIER
Vad är väl viktigare än en riktigt engagerande konferencier? Det kan göra hela skillnaden för ert event. Låter ni Caroline axla rollen som konferencier är ni garanterade såväl skratt som fantastiskt trolleri.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta