Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer.

En fräck konferencier och mingelmästare

Caroline Ravn

Ett magiskt liv - Underhållare och konferencier

Caroline Ravn är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Amsterdam, Oslo och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och elegans.

Caroline Ravn har älskat trolleri ända sedan hon som litet barn lärde sig att trolla av sin farfar. Det dröjde innan hon kom på att man faktiskt kan ägna sig åt trolleri på heltid, men har sedan den dagen det hände inte sett tillbaka. Anlita Caroline Ravn, prisbelönt trollkonstnär, för att ge din tillställning en magisk touch. En mix av magi, tankeläsning, hög fart och mycket humor.

Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar.

Konferencier eller mingelmästare
En trollkarl bryter enkelt isen; får folk att prata, le och ha roligt tillsammans. Visst vore det bra att ha en sådan person med sig på mässan, personalfesten eller AW-minglet? Med hjälp av sin unika kombination av humor, improvisationsförmåga och trolleri fångar hon snabbt era gästers intresse och ömsom roar ömsom förundrar dem. Bland annat kan ni anlita Caroline som mingel- och scenunderhållning, konferencier, inspiratör och mässunderhållare.

Mingel och scen
Caroline rör sig vant mellan gästerna och får folk som kanske inte känner varandra så väl att interagera genom sina imponerande trolleritrick och kvicka humor. Hon skapar en spännande snackis i rummet. Vid en middag eller konferens behövs stämningen ofta lyftas, och hur gör man det bättre än med en flerfaldigt prisbelönt magiker med stor scenvana och oemotståndlig charm?

Konferencier
Vad är väl viktigare än en riktigt engagerande konferencier? Det kan göra hela skillnaden för ert event. Låter ni Caroline axla rollen som konferencier är ni garanterade såväl skratt som fantastiskt trolleri.

"Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster. Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent." - Anneli Bell, VD på Erwin Müller Group Scandinavia VB

Video

Pressbilder

Caroline Ravn

Illusionist

Fotograf: Leo Erdfelt

Underhållande moderatorer

Roliga konferencierer

Komiker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });