Carina Ahrle

Carina Ahrle

Inspiratör som talar om mötet mellan människor.

Med en bakgrund inom teater, ståupp och design har Carina Ahrle en mångfasetterad erfarenhetsbas att ösa ur i sina föreläsningar. Hon är dessutom en briljant inspiratör.

Carina Ahrle är ursprungsligen skådespelare, numera professionell föreläsare, konsult, och utbildare. Hon är utbildad inom teater, stand up comedy, psykosyntes och design. Grundtemat för hennes föreläsningar är kommunikation och mötet mellan människor. Vad betyder det första intrycket? Vi möter nya människor som vi förväntas fungera tillsammans med såväl i arbetslivet som privat. Hur ser vi på varandra? Vi är ju så olika! Kroppsspråket vårt största språk…

Carina Ahrle har en mångskiftande bakgrund som är till stor hjälp när hon t.ex. talar om arbetsrelaterade situationer. Hennes målsättning är att inspirera till ett fungerande samspel mellan arbetskamrater och att öka individens och gruppens självinsikt. Det handlar även om ökad förståelse för egna och andras värderingar och attityder.

Hon är en strålande inspiratör som bjuder på många skratt men också eftertanke. Ingen går oberörd från hennes föreläsningar, som är mycket uppskattade och populära. Självklart så skräddarsyr Carina Ahrle sina uppdrag efter kundens behov. Humor är grund och ledstjärna.

Video

Pressbilder

Carina Ahrle

Carina Ahrle

Inspiratör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2