Hem > Personligheter > Carina Ahrle

Carina Ahrle

Inspiratör som talar om mötet mellan människor.

Med en bakgrund inom teater, ståupp och design har Carina Ahrle en mångfasetterad erfarenhetsbas att ösa ur i sina föreläsningar. Hon är dessutom en briljant inspiratör.

Carina Ahrle är ursprungsligen skådespelare, numera professionell föreläsare, konsult, och utbildare. Hon är utbildad inom teater, stand up comedy, psykosyntes och design. Grundtemat för hennes föreläsningar är kommunikation och mötet mellan människor. Vad betyder det första intrycket? Vi möter nya människor som vi förväntas fungera tillsammans med såväl i arbetslivet som privat. Hur ser vi på varandra? Vi är ju så olika! Kroppsspråket vårt största språk…

Carina Ahrle har en mångskiftande bakgrund som är till stor hjälp när hon t.ex. talar om arbetsrelaterade situationer. Hennes målsättning är att inspirera till ett fungerande samspel mellan arbetskamrater och att öka individens och gruppens självinsikt. Det handlar även om ökad förståelse för egna och andras värderingar och attityder.

Hon är en strålande inspiratör som bjuder på många skratt men också eftertanke. Ingen går oberörd från hennes föreläsningar, som är mycket uppskattade och populära. Självklart så skräddarsyr Carina Ahrle sina uppdrag efter kundens behov. Humor är grund och ledstjärna.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta