Astrid Boisen

Astrid Boisen

Kommunikation och personlig utveckling

Astrid Boisen har en bakgrund som beteendevetare och har jobbat i näringslivet på Volvo Aero och Previa Väst innan hon blev egen och började jobba som konsult med kommunikation, förändringsarbete, och konflikthantering.

Astrid Boisen har många års ledarerfarenhet från bl.a. Volvo och Previa. Hon har lett flera uppmärksammade förändringsprojekt på ett mycket framgångsrikt sätt. Personligt, inspirerande och med konkreta exempel från sin egen karriär vill hon uppmuntra dig att våga se dig själv ur såväl det egna perspektivet som ur andras och att våga fråga, reflektera och ändra dig i ditt sätt att vara och agera. Hon säger att "din personlighet rår du kanske inte på men du kan modifiera ditt sätt att agera. Ny insikt ger ny kunskap, som möjliggör utveckling till det bättre."

Sedan många år är Astrid verksam som konsult, eller tankeställare och inspiratör, som hon gärna kallar sig. Hon talar om kommunikation, ledarskap, kreativitet, personlig utveckling, teambuilding, förändring, konflikthantering, projektarbete och effektivitet. Hon är känd för sitt engagemang och för sin förmåga att med glimten i ögat göra också det svåra lätt att förstå.

Pressbilder

Artiklar

Astrid Boisen

Astrid Boisen

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2