Hem > Personligheter > Astrid Boisen

Astrid Boisen

Kommunikation och personlig utveckling

Astrid Boisen har en bakgrund som beteendevetare och har jobbat i näringslivet på Volvo Aero och Previa Väst innan hon blev egen och började jobba som konsult med kommunikation, förändringsarbete, och konflikthantering.

Astrid Boisen har många års ledarerfarenhet från bl.a. Volvo och Previa. Hon har lett flera uppmärksammade förändringsprojekt på ett mycket framgångsrikt sätt. Personligt, inspirerande och med konkreta exempel från sin egen karriär vill hon uppmuntra dig att våga se dig själv ur såväl det egna perspektivet som ur andras och att våga fråga, reflektera och ändra dig i ditt sätt att vara och agera. Hon säger att "din personlighet rår du kanske inte på men du kan modifiera ditt sätt att agera. Ny insikt ger ny kunskap, som möjliggör utveckling till det bättre."

Sedan många år är Astrid verksam som konsult, eller tankeställare och inspiratör, som hon gärna kallar sig. Hon talar om kommunikation, ledarskap, kreativitet, personlig utveckling, teambuilding, förändring, konflikthantering, projektarbete och effektivitet. Hon är känd för sitt engagemang och för sin förmåga att med glimten i ögat göra också det svåra lätt att förstå.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta