> > >

Talarforum Akademi – Masterclass – Intensivutbildning

Gensvaret har varit enormt och återkopplingen oerhört positiv. Talarforum Akademi Masterclass blev fullbokad på bara några dagar.

Vi lanserar nu Talarforum Akademi – Masterclass - intensivutbildning.
En heltäckande utbildning för föreläsare som under två intensiva heldagar behandlar allt från presentationsteknik och storytelling till kroppsspråk, röst och scennärvaro. Allt för att föreläsare ska nå sin fulla potential.

Vi har två olika upplägg av masterclassutbildningen men med samma innehåll. Anledningen till att vi har valt att starta en intensivutbildning är för att möta efterfrågan från föreläsare som primärt inte bor i Stockholm. Säger Klaus Carlander, ansvarig för Talarforum Akademi.

Det är många föreläsare som inte bor i närområdet och har påpekat att de har svårt att ta sig till Stockholm för flera olika kurstillfällen. Vi har därför valt att komplettera med en intensivutbildning. Undervisning sker under två heldagar för att underlätta för föreläsare som har svårt att få ihop det med datum och resor eller kanske bara föredrar en intensivutbildning. Säger Eva Rosenfeld, ansvarig för Talarforum Akademi.

För kontakt eller frågor är du alltid välkommen att vända dig till oss: ,
, 08-54553508
, 08-54653531

Läs mer eller anmäla dig till utbildningen klicka här.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta