> > >

Jobba på Talarforum?

Rådgivande innesäljare med stora möjligheter att utveckla ett framgångsrikt nätverk och karriär sökes

Vill du jobba på en utvecklande arbetsplats där du utmanar dig själv samtidigt som du har roligt och uppdateras inom aktuella ämnen? Då är Talarforum företaget för dig. Vi söker en innesäljare till vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi söker dig som är driven och vill göra skillnad och bidra till företags utveckling och välmående. Du är en person som ser till att saker blir gjorda, tycker om att lära dig nya saker och sätter alltid kunden i fokus. Du är i början av din karriär, kanske nyutexaminerad från högskola eller har några års arbetslivserfarenhet inom försäljning.

I din roll kommer du att identifiera affärsmöjligheter hos nya potentiella kunder, analysera och matcha deras behov mot rätt kompetens och skapa lösningar efter situationen. Ett utmanande arbete med varierande arbetsbörda men som samtidigt är kreativt och kul! Kontakten med kund sker i vår chatt på hemsidan, via telefon, mejl och kampanjverktyg. Ditt resultat kommer att mätas i aktivitet, kundnöjdhet och försäljning.

Du ges stora utvecklingsmöjligheter och kommer att lära dig sälj i en spännande bransch där du har stora möjligheter att bygga nätverk och karriär.

Läs mer om tjänsten och ansök på vår hemsida

Tror du att detta kan vara utmaningen för dig eller känner du någon som skulle passa? Tipsa gärna vänner och bekanta. Välkommen med din ansökan!

gemensam kontorsbild Talarforum växer söker ny medarbetare

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta