> > >

Sommarens roligaste läger för barn 10-13 år, 28/6-1/7 - retorikläger!

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik, så att det förknippas med något roligt och lustfullt. No Limits har därför skapat NO LIMITS CAMPS – retorikläger för barn. Lägret är icke vinstdrivande och avgifterna är satta för att bara täcka kostnaderna. Retoriklägret är roligt, utvecklande och genomförs för tredje sommaren i rad i regi av No Limits. Lägret är på skärdgårdsvackra Väddö utanför Norrtälje i Roslagen.

Barnen får nycklar och verktyg till att:

• stärka sitt självförtroende att tala inför människor
• lära sig lyssna på sig själv och andra
• våga tro på sina idéer
• kunna argumentera för sin sak
• kunna tala övertygande inför en publik

En härlig sommarmiljö

På Väddö finns både lokaler för kursen och övernattning, men även nära till hav och natur. En härlig sommarlovsmiljö med allt som kan önskas. Vi planerar en massa roliga aktiviteter för att göra det här till de roligaste dagarna på hela sommarlovet. Härliga badstränder finns bara fem minuter från stället vi ska vara på.

Anmälan

Talarforums kunder betalar 3.995 :- och får då även boken "koden är knäckt" (värde ca 150 kr) (ordinarie pris 4.195 :- exklusive bok). Besök gärna www.nlcamps.se där du hittar mer information.
Frågor går utmärkt att maila till eller ringa 070-322 04 32.
Anmälan sker via denna länken. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller, ange i rutan för meddelande "Talarforum".


Se en film om lägret på Youtube

Retorikläger

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta