Hem > Personligheter > Anders Modig

Anders Modig

Livet från Arktis till Antarktis – Tankeväckande eneriinjektioner

Anders Modig är en doktor i evolutionsbiologi som har funderat mycket på vad livet egentligen består av. Han håller sprudlande föreläsningar, med vackra bildspel, som sätter fart på kreativiteten.

Anders Modig är en flitigt anlitad talare och professionell fotograf. Anders föreläser med en brinnande energi som sätter fart på den sömnigaste fantasi och kreativitet. Han håller föreläsningar från såväl universitetsnivå till inspirationsföreläsningar och lättsamma tankeväckande bildshower. Anders är även perfekt att ha på firmafesten då han kan bjuda på fantastiska bilder, varvat med spännande och självupplevda historier där livet ibland står på spel.

Som ledare har Anders haft möjlighet att omsätta sina tankar i praktiken. Han har lång erfarenhet som forsknings- och expeditionsledare för stora internationella forskningsexpeditioner till Antarktis och Arktis. Han arbetar även med turism till bland annat Antarktis, Asien och Sydamerika. All denna erfarenhet, i ofta extrema situationer, har gett honom en unik och djup förståelse för vad livet egentligen handlar om.

Anders Modig är filosofie doktor i evolutionsbiologi och har arbetat som chef och ledare i en lång rad olika sammanhang. Under en nära-döden-upplevelse i Antarktis för 15 år sedan, dök plötsligt en lång rad frågor upp om vad livet egentligen består av. Detta ledde så småningom till hans stora intresse för alla kopplingar och paralleller mellan det dagliga livet, inklusive ledarskap och organisationsstrukturer, och den moderna naturvetenskapen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta