Hem > Personligheter > Alexandra Zazzi

Alexandra Zazzi

Kock och programledare - Tidigare vinnare av Robinson

Alexandra Zazzi blev känd för svenska folket när hon som första kvinna tog hem segern i TV-programmet "Expedition Robinson". Alexandra är författare till flera olika kokböcker.

Hon har även deltagit i olika andra TV-program, och lett matprogrammet Köket på TV4. Hon talar om mat och kultur med inriktning på vad som sker vid Medelhavet.

Alexandra Zazzi är italienskättad, därav efternamnet och intresset för italiensk matlagningskonst. Född i Sverige men avflyttad vid späd ålder till pappas hemland Italien innan hon som tvåspråkig 11-åring återvände till de svenska rötterna. Uppväxten i Italien, där maten spelar en central roll i vardagslivet, betydde förstås mycket för det tidigt väckta maktintresset. Men klick sa det först när hon som 15-åring ägnade sommarlovet åt att steka hamburgare på Clock och insåg att hennes framtid fanns i restaurangbranschen. Hon tilltalades av den speciella atmosfär av positiv stress som finns i branschen och att man presterar hela tiden någonting och får snabba resultat.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta