Talarforum Talang 2018

Se bidragen och rösta på dina favoriter här

Är du nästa stjärnföreläsare? Har du en historia, kunskap eller erfarenhet att dela med dig av? Har du talangen och förmågan att inspirera andra och få människor att lyssna? - Då kan det vara dig vi söker.

Vi på Talarforum söker ständigt efter nya talanger och har flera auditions varje vecka. Men det är fler personer som hör av sig till oss än vad vi har möjlighet att titta på. Vi har därför valt att tillfälligt flytta ut våra auditions från kontoret till en ny plattform, en större scen. Nu kan alla ni som drömt om att börja föreläsa och sprida er kunskap ta chansen och söka.

Det enda du behöver göra är att filma dig själv max 3 minuter. Visa kort vem du är, vad du föreläser om och hur du är på scen. Följ sedan instruktionerna här nedan för att ansöka.

Finalen sker live inför publik och jury på mässan Möten och Events 21-22 februari 2018 i Stockholm. Juryn består av Sveriges främsta föreläsare samt Talarforums senior talent director. Några ur den eminenta juryn är Lisa Ekström, Tobias Karlsson, Per Holknekt, Ami Hemviken, Anders Lundin och Elaine Eksvärd.

Samtliga finalister måste ha möjlighet att befinna sig i Stockholm under dessa två dagar. Vi ersätter inte resa eller logi.

Se bidragen och rösta på dina favoriter här

Vinnaren av Årets talartalang får en plats i Talarforum Akademi – Masterclass. En utbildning för professionella föreläsare. Det ger vinnaren möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential som föreläsare och samtidigt bredda sitt nätverk tillsammans med andra föreläsare. Läs mer om Talarforum Akademi.

Vinnaren får även 3 tillfällen för mentorskap och coaching av Lisa Ekström, en av Sveriges främsta föreläsare. Lisa är en mycket erfaren inspirationsföreläsare, konsult, utbildare och mentor med över 20 års erfarenhet. Hon har uppnått stora och prisbelönta framgångar efter sitt arbete i såväl med- som motgång. Läs mer om Lisa Ekström.

rod_banner_ar_du_sveriges_nasta_stjarnforelasare_hemsida

Finalisterna väljs ut på två sätt. Talarforums jury väljer ut 9 finalister och 3 finalister väljs ut genom folkets röst. Rösta på dina favoriter och säkra deras plats i finalen på Talarforums hemsida. De nominerade bidragen kommer att publiceras löpande med start i december. Då öppnar möjligheten att både rösta och titta på bidragen. Sista ansökningsdagen är 15 januari 2018.

Vi ser detta som ett tillfälle att sprida kunskap och lyfta människor som vill börja föreläsa eller som kanske föreläser lite men vill komma ut och föreläsa mer.

Talarforums vision är att sprida kunskap genom inspiration. Vi ser detta som ett tillfälle att sprida kunskap, lyfta talarbranschen och öppna upp en kanal för människor som vill börja föreläsa eller som vill komma ut och föreläsa mer. Vi får ofta höra av personer att de inte har nätverket, erfarenheten eller kunskapen om hur det går till att börja föreläsa. Genom det digitala formatet kan vi bidra till en större öppenhet och ge chansen för människor i alla åldrar, med olika bakgrund över hela Sverige som vill börja föreläsa. Vi hoppas sedan på ett blandat och riktigt intressant startfält till finalen inför ögonen mässpublik och en spännande jury som även ger öppen feedback till finalisterna, säger Joakim Hibell – projektledare Talarforum Talang.

Vi ångrar bara de chanser vi aldrig tog – ansök idag!

Filmen bifogar du enligt anvisningarna som kommer via mail efter att du fyllt i dina uppgifter och tryckt på skicka in här ovan.

Har du frågor maila

Följ finalen live på mässan Möten och Event den 21-22 februari 2018. Säkra din kostnadsfria biljett här!

Talarforum Talang genomförs i samarbete med Möten och Events.

banner_moten_och_events_talarforum_658x128

Allmänna tävlingsvillkor - Talarforum Talang

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta