Patrik Nordkvist

Patrik Nordkvist

Bli framgångsrik inom försäljning

Efter mer än 20 år inom försäljning i bolag med kraftig tillväxt, kan Patrik Nordkvist ge insikt i vad som krävs för att lyckas med att öka sin försäljning och vinst.

Patrik är en mycket uppskattad föreläsare och har genomfört hundratals föreläsningar för stora och små grupper. Huvudfokus i föreläsningarna är alltid att skapa ökad försäljning och ökad vinst. Föreläsningarna bjuder på konkreta råd baserade på hans egna erfarenheter och de senaste rönen. Med sin höga energinivå och djupa kunskap inom försäljning håller han föreläsningar ger inspiration och kunskap att öka försäljningen. Att fokusera på att skapa kundnytta i kombination med starkt försäljningsfokus i hela organisationen är Patriks grundfilosofi för att skapa framgångsrika företag.

Exempel på efterfrågade föreläsningar:
Lyckas som säljare
En inspirationsförläsning på 60 minuter. Fokus ligger här på den enskilda säljaren skall lyckas med sin försäljning. Föreläsningen byggs upp kring de fyra huvudområdena Motivation, Aktivitet, Struktur och Kunskap. Föreläsningen ger insikter i hur det egna beteendet avgör resultatet. Under föreläsningen får deltagarna många konkreta tips och råd som går att implementera direkt efter föreläsningen.

Modern försäljning
En inspirationsföreläsning på 60 minuter. Skapar insikt i och förståelse för den förändring som sker inom försäljning idag. Köparen sitter med än någonsin tidigare i förarsätet. Vilket gör att sälj kommer in senare och senare i processen. Deltagarna får under föreläsningen ta del av de fyra grundpelarna för att lyckas med försäljningen framåt. Här ges både teori och mängder av konkreta exempel som går att omsätta i praktiken direkt efter föreläsningen.

Kombinationen av de två ovan
Inspirationsföreläsning på 90 eller 120 minuter.


Sagt om Patrik:
"Glöm det gamla tjatet om säljknep, Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor." - Petter Schanche, Ordförande, Marknadsföreningen i Uppsala

Pressbilder

Artiklar

Patrik Nordkvist

Patrik Nordkvist

Försäljningscoach

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2