Talarregistrering

Hej!

Vad roligt att du är intresserad av att ingå i Talarforums nätverk! Vi är ständigt på jakt efter nya föreläsare, moderatorer eller underhållare att samarbeta med.

För att kunna ta emot din anmälan ber vi dig att registrera dig nedan.

OBS! Läs igenom detta innan du registrerar dig! För du behöver förbereda en del material innan du börjar och du kan inte logga in igen på länken för att komplettera med ändringar.

Vid registreringen önskar vi få dina kontaktuppgifter, 2 till 5 referenser (minst 2) och en säljande presentation av dig själv och ditt ämnesområde. Referenser skall vara personer som mot ersättning anlitat dig som föreläsare, moderator eller underhållare, deras namn och kontaktuppgift telefon och epost.

Presentationen ska Talarforum kunna använda när vi rekommenderar dig till våra kunder. Vi kommer använda din text som ett underlag när vi anpassar den utefter hur vi vill kommunicera din profil mot kund. Som exempel på presentationer för att ge inspiration kan vi t ex lyfta de här länkade presentationerna på Gunnar Söderström, Elizabeth Kuylenstierna och Marika Carlsson. Använd liknande uppställning; Rubrik på max 80 tecken (hör utan att använda namn), Underrubrik på max 250 tecken (här kan namn användas), Ingress på 4-6 meningar som kan stå fristående och sen med följande brödtext där texten avslutas med stycken som beskriver färdiga föreläsningar om sådana finns. Om sådana inte finns så avslutas lämpligen presentationen om dig om vad du föreläser om och hur du anpassar dina föreläsningar mot kund.

Du är inloggad i 3 timmar om du inte loggar ut. Så tänk på att logga ut om du använder en dator som någon annan har tillgång till. Det går inte att logga in igen och uppdatera uppgifterna.

Varmt välkommen!
Med vänlig hälsning
Talarforum

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2