Hem > Personligheter > Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Run to the Hills? Affärsman, pilot och sångare i Iron Maiden

Pilot, marknadsdirektör, innovatör, affärsman, framgångsrik fäktare och sångare i det mest framgångsrika hårdrocksbandet genom tiderna är några av de befattningar Bruce Dickinsons kan titulera sig med. Numera är han även en mycket efterfrågad föreläsare.

När han inte turnerar världen runt med Iron Maiden arbetar Bruce som kommersiell pilot. Han driver dessutom ett samarbete med USA:s regering för att ta fram en ny typ av flygplan samt leder en skola för blivande piloter.

När ni planerar ett möte eller evenemang och söker någon som kan prata om affärskreativitet, innovation, teambuilding, att förverkliga drömmar och mål eller bara vill ha en inspirerande eldsjäl med hög Rocknroll-faktor är Bruce Dickinson rätt person. I sina föreläsningar delar Bruce med sig av sina erfarenheter från att starta företag, kreativ affärsutveckling och drar paralleller till sin karriär inom musiken och idrotten.

Efter tusentals spelningar inför storpublik har Bruce Dickinson en näst intill unik scenvana. Som föreläsare brukar han beskrivas som mångfacetterad, spännande, karismatisk, underhållande och med kunskaper inom en rad olika ämnen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta