Peter Gröning erövrar Los Angeles

Peter Gröning

Peter Gröning är en av Skandinaviens populäraste underhållare och mentalister. I över 30 år har Peter arbetat med teater och underhållning. Peter jobbar även som konferencier och värd för evenemang. Under åren har han mött människor i alla upptänkliga miljöer och situationer. Den erfarenheten, tillsammans med ett genuint intresse för människor, har resulterat i en sällsynt god förmåga att skapa kontakt med dem han möter. Detta är någonting man verkligen märker att Peter tar med sig upp på scenen varje gång han uppträder. Han skapar en publikkontakt som är magisk.
Talarforum har träffat Peter, nyss hemkommen från Los Angeles där Peter har gjort 18 föreställningar på det prestigefulla The Magic Castle.


Berätta lite om vad The Magic Castle är för någonting?
– Det är en exklusiv nattklubb för dem som tycker om trolleri, magi och tankeläsning. Den har funnits i mer än 50 år, och storheter från hela världen har genom åren framträtt där. De kallar sig, ”den ovanligaste privata klubben i världen”. The Magic Castle har öppet sju kvällar i veckan, i stort sett alltid utsålt.

Var The Magic Castle som du hade tänkt dig?
– Det var ännu bättre och coolare än jag kunnat föreställa mig. De som blir inbjudna för att uppträda där anses vara de främsta i branschen, så jag är otroligt glad och stolt över att ha fått möjligheten. Det är en barndomsdröm som gått i uppfyllelse.

Hur förberedde du dig inför föreställningarna?
– Eftersom det jag gör till stora delar handlar om interaktion med publiken, så kunde jag bara förbereda mig precis som vanligt; med att ha ett öppet och positivt sinne.

Du gjorde tre framträdanden varje kväll, sex kvällar i rad. Det låter väldigt intensivt. Hur gick uppträdandena?
– Det var jättekul och gick väldigt bra. Så kul att jag redan längtar tillbaka, och som det ser ut så återvänder jag inom en ganska snar framtid. Självklart var det också enormt roligt att efter jobbet tillbringa kvällarna på The Magic Castle. Dels för att titta på kollegornas föreställningar, men också för att träffa nya spännande människor samt att även få möta några gamla hjältar.

Vad händer härnäst? Kommer vi får se dig här hemma i Sverige med nytt material nu?
– Ja, just nu skriver jag på en ny föreställning som ska vara färdig till hösten, så delar av det materialet prövade jag på The Magic Castle.

Se ett filmklipp på YouTube

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2