Hem > Personligheter > Zeid Andersson

Zeid Andersson

Underhållare och stå-uppare, sångerska och föreläsare

Zeid Andersson talar om kommunikation och om hur man gör när man vill presentera ett budskap. Och om kontrollbehov, kvinnligt, manligt och mänskligt och om attityder.

Zeid Andersson är underhållare, stå-upp komiker, sångerska och föreläsare som talar om kommunikation med röst och kropp och om hur man presenterar ett budskap. Hon talar även om genus och vad som är kvinnligt, manligt och mänskligt samt om kontrollbehov och attityder

Med Zeid Andersson kan man få antingen ren underhållning eller ett mycket underhållande föredrag. Men oavsett vilket handlar det om funderingar kring hur vi pratar, rör oss, kommunicerar och läser av varandra.

Utan att fastna i schabloner av kvinnligt och manligt funderar Zeid Andersson över vilka signaler vi sänder för att bli hörda och sedda. Hon har flera personliga erfarenheter av att komma in som kvinna i en mansdominerad värld, bl.a. som kapten inom den frivilliga Fältartistföreningen, där hon har fått en grundläggande militär utbildning och även utbildat fältartister.

Som tvillingförälder har hon funderat mycket över konfliktlösning och en typisk Zeid-replik är: "Jag är ingen curlingförälder som sopar banan åt mina barn. Jag är nog mer en bowlingförälder. Det är alltid den andres fel."

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta