Hem > Personligheter > Ylva Elvin-Nowak

Ylva Elvin-Nowak

Hantera konflikter och härskartekniker på jobbet

Bli en fullfjädrad härskare – eller utveckla din beredskap för att hantera konflikter och härskartekniker på jobbet.

Ylva Elvin-Nowak och Heléne Thomsson talar om knepiga situationer, relationer och personer utifrån sin uppskattade bok "Elva nyanser av tystnad. Om maktspel och konflikter på arbetsplatser".

Under ett inspirerande seminarium får åhörarna redskap att avslöja och bemöta till exempel den trevlige och oförvitlige härskaren Lasse, Duktiga Annika som härskar genom godhet, Bosse som härskar genom tysthet eller Experten som kör med kompetensavklädning. Sist men inte minst – möt dig själv och dina egna förhållningssätt. För faktum är att det bor en liten härskare i oss alla.

Ylva Elvin-Nowak och Heléne Thomsson har en unik förmåga att koppla ihop psykologisk teori med konkreta exempel hämtade från olika arbetsplatser. Igenkänningsfaktorn är stor och aldrig har väl psykologiska teorier varit så begripliga som här. Seminarieledarna tar åhörarna vidare från exempel och förklaringar till evidensbaserade metoder för att bemöta härskartekniker. De kommer med konkreta tips på hur man på en arbetsplats kan arbeta målfokuserat med grupper där härskartekniker tenderar att bre ut sig. Deltagarna lämnar seminariet med ett antal konkreta verktyg som går att börja använda redan på bussen tillbaks till jobbet.

Seminariet lämpar sig för såväl stora som små grupper och kan anpassas till att exempelvis utgöra en aningen omtumlande inledning på en kickoff eller en mer djuplodande workshop i en lednings- eller arbetsgrupp.

Ylva Elvin-Nowak är fil dr i psykologi, ledarskapskonsult, kognitiv beteendeterapeut och författare. Heléne Thomsson är fil dr i psykologi, ledarskapskonsult, certifierad mental tränare, coach och författare. Ylva Elvin-Nowak och Heléne Thomsson har 10 års erfarenhet av att jobba med ledarutveckling och medarbetarutveckling.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta