Hem > Personligheter > Yasmin Nilson

Yasmin Nilson

När livet störtdök

Yasmin Nilson är föreläsare och journalist som bland annat skriver om livet och betraktelser kring hur det är att leva med en ryggmärgsskada.

2012 gav Yasmin Nilson ut självbiografin "Yasmin – när livet störtdök" som handlar om hennes olycka vid 15 års ålder då hon bröt nacken och blev förlamad. 2014 började hon programleda podcasten Timglaset där hon intervjuar inspirerande förebilder med fängslande livsöden. Vad alla personer har gemensamt är att de lever med en funktionsnedsättning.

Om föreläsningen När katastrofen som ödelägger livet inträffar redan i 15-årsåldern vet man inte hur man ska gå vidare. Hösten 1999 skulle Yasmin börja på dansgymnasium, men på sommaren hände det otänkbara – hon bröt nacken i en dykolycka och blev förlamad. "Till en början blir det en fråga om att bara överleva. Sedan kommer det svåra. Att återta livet." Yasmin ger en ärlig, rättfram och gripande beskrivning av de utmaningar och motgångar som hennes fysiska tillkortakommande skapar. Yasmin berättar om hur hon har burit sig åt för att omsätta en del av detta kaos i konstruktiva krafter som strävar framåt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta