> >

Varför Talarforum?

Vi på Talarforum är experter på att matcha rätt talare till rätt tillfälle. Du behöver bara ringa, chatta eller maila oss så sköter vi resten!

Rätt talare till rätt tillfälle

Utifrån era förutsättningar och mål hjälper vi er att hitta rätt talare. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas efter tillfälle. Kostnaden för en talare varierar från några tusenlappar och uppåt. Det kostar inte extra att anlita en talare via Talarforum, men det ger kvalitet och trygghet. Vi förmedlar ingen som vi inte tagit ett flertal referenser på eller personligen utvärderat. Alla föreläsningar utvärderas efteråt och försäkrar dig som kund om att du bara får kvalitetsföreläsare med toppbetyg.

Erfarenhet och kvalitet

Vi är en oberoende talarförmedling och ingen av de personer vi förmedlar är anställda av oss. Det är ett högst medvetet val då vi vill ha fullständig frihet att förmedla den som matchar dina krav bäst.

För att alltid kunna erbjuda dig som kund det bästa och för att hitta morgondagens stjärnor har vi två auditions varje vecka med nya talare. Vi tittar även på ungefär 300 unika föreläsningar om året för att hålla oss uppdaterade. Det blir med åren en stor, samlad erfarenhet av det som är bra och det som är mindre bra. Vad som går hem och vad som inte gör det. För oss är allt detta livsviktigt, eftersom det är denna erfarenhet som är vår unika kompetens.

Stort nätverk

Vår passion och drivkraft är att sprida kunskap genom inspiration och det gör vi genom att matcha dig med rätt talare för just ert tillfälle. Vi har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, experter, moderatorer, konferencierer, underhållare och inspiratörer.

Kontakta oss, vi hjälper dig hitta rätt talare!

Talare mitt i publiken

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta