Varför boka föreläsare?

Stärker budskapet

Att anlita en extern föreläsare stärker budskapet och säkerställer att åhöraren tar till sig informationen. Föreläsaren genomför, utifrån era behov, föreläsningar, workshops eller längre utbildningsserier. Det kan handla om teambuildning, kommunikation, hälsa, digitalisering, psykisk ohälsa, inspiration m.m.

Inom alla organisationer och på alla nivåer anordnas vidareutbildningar och olika typer av evenemang, exempelvis kick-offer, ledningsgruppsmöten, jubileum, produktlanseringar. För att säkerställa att budskapet förmedlas på bästa sätt, ge organisationen en vitamininjektion och inte bara bli ännu ett möte - boka en extern föreläsare. Det samlar människor, underlättar kommunikation och tydliggör mål och riktning.

Hur går det till att boka föreläsare?

Du får en tanke om att anlita en föreläsare eller kanske till och med i uppgift att anlita en extern föreläsare. Då ringer, mailar eller chattar du bara med oss och beskriver din tanke eller uppgift. Du behöver inte ha något färdigt koncept, ämne eller namn i tankarna, det löser vi tillsammans. Vi hjälper dig att formulerar målsättning, budgetramar, datum och andra praktiska detaljer för att vi ska kunna hitta rätt för just er.

Matchning

Vi startar sökprocessen där vi söker i vår databas, i vårt erfaranhetsmaterial och konsulterar våra kollegor, allt för att hitta så rätt som möjligt. Vi kontaktar även potentiella kandidater som vi tror skulle passa ert evenemang.

Återkoppling

Du får återkoppling från oss med olika alternativ på talare/utbildare/experter/inspiratörer som vi diskuterar tillsammans. Om du vill gå vidare med ett alternativ hjälper vi dig med det praktiska kring kontraktsskrivande och avtal.

Förberedelser

Vi ser till att talaren är informerad om er och ert evenemang och återkopplar till er inför evenemanget, ni kan gå igenom önskemål och detaljer.

Genomförande

Talaren genomför uppdraget enligt era önskemål.

Utvärdering

Efter genomfört uppdrag utvärderar vi tillsammans resultatet, både talarens insats men även vår insats på Talarforum. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och lyssnar gärna på er kunder.

Läs mer om vårt arbetssätt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta