Hem > Personligheter > Vanessa Leporati Wahlund

Vanessa Leporati Wahlund

Försäljningsexpert som guidar till ett bättre resultat

Vanessa Leporati Wahlund har med sin 30-åriga erfarenhet från detaljhandeln tränat och coachat säljare, chefer och olika typer av team till förbättrade resultat och ökad personlig insikt.

Redan som 13 åring började Vanessa Leporati Wahlund jobba extra som säljare i butik. Det blev senare flera år på butiksgolvet med ansvar för försäljning och inköp inom mode både i Stockholm och Florens. Hon gick sedan vidare till att bli agent för flera varumärken, och drev under 15 år en egen agentur med flera varumärken och hela Skandinavien som marknad. Vid sidan av arbetet inom Annika R Malmberg AB sitter Vanessa även i styrelsen på Agenturföretagen, där hon idag även verkar som Koordinator för blivande Stockholm Fashion District i Nacka Strand.

Kommunikatör
Förutom olika säljutbildningar bl.a på IHM har Vanessa även läst kommunikation och PR på RMI Berghs. Vanessaär certifierad på kommunikationsverktyget Insights Discovery.

Personen i fokus för utveckling
Vanessa har en dokumenterat stark förmåga att både se individers och gruppers utvecklingspotential och har kompetensen att kunna leda dem rätt i utvecklingsarbetet mot ännu bättre prestationer.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta