Hem > Personligheter > Ulf Lill-Pröjsarn Nilsson

Ulf Lill-Pröjsarn Nilsson

Ulf Lill-Pröjsarn Nilsson

Ulf Lill-Pröjsarn Nilsson

Svensk hockeylegend som talar försäljning och marknadsföring

Lillpröjsarn talar om team som "Together Everybody Achieves More". Om vad det gör att ett team är mer framgångsrikt än ett annat.

Lillpröjsarn är en svensk hockeylegend, som spenderat 25 år i Nordamerika och 25 år i Sverige. Under sina sista år i USA arbetade Ulf med att bygga upp ett svenskt utbildningsföretag, BTS. Han är en av få svenskar som är certifierad "Seven Habits Coach" hos Franklin-Covey. Efter hemkommen till Sverige handlar det numera professionellt om försäljning och marknadsföring inom IT-sektorn, samt om coachning och föreläsningar om hur man bygger framgångsrika lag. Förutom att han som gammal kändis fortfarande syns i vimlet då det till exempel gäller golf, matlagning, vinprovning eller hockeyresor till NHL. Ulf Nilssons ämnen när han föreläser är teamwork, engagemang samt vad är det för skillnad som gör skillnaden?

Ulf definierar teamwork som: "En grupp individer som jobbar beroende av varandra för att uppnå sina egna och lagets målsättningar". Med detta som bas förmedlar han sina tankar om teamwork, lagarbete och om hur framgångsrika lag är uppbyggda, coachade och målinriktade.
Ulf brukar säga att "Min personliga översättning av TEAM är "Together Everbody Achieves More", tillsammans når vi högre mål".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta