Hem > Personligheter > Ulf Spendrup

Ulf Spendrup

Bryggerikung och varumärkesproffs

Ulf Spendrup föreläser inspirerande om hur dryckesföretaget Spendrups genom åren arbetat med varumärkes-byggande, hur de arbetar i dag och vilka utmaningar man ser.

Ulf Spendrup, vice VD, Spendrups Bryggeri berättar om hur dryckesföretaget Spendrups genom åren arbetat med varumärkesbyggande, hur de arbetar i dag och vilka utmaningar man ser. Resan börjar på 70-talet när två bröder i trettioårsåldern tar över bryggeriet efter sin far. Då var företaget utdömt av alla. Men man reste sig och har genom åren byggt ett starkt företag med en rad välkända varumärken.

Ulf Spendrup är en erfaren företagsledare som byggt upp Spendrups från ett litet, konkursmässigt bryggeri till den ledande aktören i bryggerinäringen i Sverige. Ulf har ett uppskattat och engagerande ledarskap. Han är bland annat styrelsemedlem i Spendrups Bryggeri, Loka Brunn och Ung Företagsamhet. 2011 mottog Ulf Kungliga Patriotiska Sällskapets Näringslivsmedalj för framgångsrikt entreprenörskap, som bidragit till svenskt näringslivs utveckling. Ulf är även ordförande i Bris och sitter i i juryn för utmärkelsen Årets Vd.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta