Hem > Personligheter > Tomas Gunnarsson

Tomas Gunnarsson

Att överlista Jante – om konsten att lyfta sig själv och andra

Tomas är föreläsaren som fler än var trettionde person (!) i Sverige känner till genom hans bok, föreläsningar och inte minst hans facebooksida Att överlista Jante – konsten att stå upp för sig själv och andra.

Med sitt genuina intresse för människor och sin unika förmåga att förklara det krångliga på ett pedagogiskt, humoristiskt och enkelt sätt hänför han sin publik. Föreläsningarna är fartfyllda med mycket allvar och skratt. Det är ingen slump att han på mindre än ett år skapade Sveriges största facebooksida inom personlig utveckling (ca 270 000 följare i skrivande stund, inklusive sin Facebookgrupp). Han lyckas sätta fingret på många vardagliga situationer i vilka vi förminskar oss själva och andra, både på jobbet och privat, där han ger konkreta redskap hur man kan förändra situationen. Han menar att en del verkar tror att det finns ett motsatsförhållande i att lyfta sig själv OCH samtidigt lyfta andra, vilket han menar är ett missförstånd. Vi människor vill i grunden hjälpa andra och samtidigt lyckas själva.

Tomas Gunnarssons erfarenhet inom personlig utveckling är lång och bred. Genom coachning av ledningsgrupper och som samtalsterapeut har han mött många olika företag och individer genom åren som gett honom stor kunskap kring vad som krävs för att starta en positiv förändring.

Att överlista Jante – om konsten att lyfta sig själv och andra Den här föreläsningen inspirerar med hög grad av igenkänning från vardags och yrkesliv samt ger tydliga verktyg på hur du kan skapa en positiv förändring som lyfter både dig själv och andra. Tomas bjuder på en spännande, humoristisk och inte minst insiktsfull upptäcktsfärd i konsten att stå upp för sig själv, vända avund till inspiration och visa omtanke om andra.

Föreläsningen passar dig både som privatperson och i din yrkesroll, eftersom du är en och samma person i grunden men kliver in i olika roller.

Axplock ur föreläsningen:
• Energitjuvar finns de?
• Självpepp – sträck på ditt inre
• Det man vattnar växer
• Stärk dig själv genom att lyfta andra
• Hur man undviker gnäll

Sagt om Tomas:

"Vi tackar för fantastiska föreläsningar! Det landade djupt hos många, har aldrig upplevt så många olika människor där i stort sett ALLA var så tacksamma och glada. Verkligen supernöjda!" Anna Maria Jansson, SCB.

"Vi har fått en fantastiskt positiv respons från vår personal. Många har uttryckt att det var den bästa studiedagen de någonsin haft. Tomas tog upp saker som gav ett igenkännande och som även berörde, både till skratt och eftertänksamhet." Åsa Käll, Kumla kommun.

"Vi tyckte det var en fantastisk och inspirerande föreläsning! Många påminner nu sig själva om att vara mer positiva istället för att gnälla. Det är en annan stämning på jobbet och det var precis vad vi ville åstadkomma!" Annelie Öhman, Lärarförbundet & Kommunal.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta