Teo Härén

Författare och talare som föreläser om kreativitet

Teo Härén beskriver varför kreativitet är nödvändig för att lyckas och att man måste jobba för att dra nytta av den.

Teos passion är "inspiration" och "kreativitet". Han föreläser omkring 200 gånger / år över hela Sverige och utomlands om varför det är så svårt att vara kreativ, men också om varför det är så viktigt, och så roligt.
Teo är civilekonom och entreprenör med erfarenhet av att ha startat flera bolag. Han har dessutom arbetat många år som personalchef. Han har betygsatt över 30 000 idéer, suttit i Svenska Uppfinnareföreningens styrelse och han har två patent. Teo har också fått pris som en av "Sveriges mest inspirerande personer".

Teo Häréns specialitet – och passion – är kreativitet. Teo är författare och talare som talar om affärskreativitet och effektivitet. Ny teknik gör möjligheterna för ett flexibelt arbetsliv näst intill oändliga om man vågar tänka nytt och annorlunda.

På ett inspirerande och tänkvärt, och ofta roligt, sätt beskriver Teo Härén hur kreativitet är nödvändigt för att man skall lyckas. Och varför det är någonting man måste arbeta med.

Genom att visa för publiken hur svårt det är att verkligen hitta på nya lösningar får de en aha-upplevelse som sitter i långt efter det att föreläsningen är över. Genom att Teo varje dag besöker olika företag och organisationer, får han ständigt nya exempel på hur viktig kreativitet är i alla branscher. Men samtidigt menar Teo hur illavarslande det är att så få organisationer som väljer att investera i personalens kreativitet, trots att det är en förmåga som mycket väl kan tränas upp.

Pressbilder

Podcasts

2. Teo Härén intervjuas av Pelle Tornell

Teo är civilekonom och entreprenör med erfarenhet av att ha startat flera bolag. Han beskriver varför kreativitet är nödvändig för att lyckas och att man måste jobba för att dra nytta av den. Teos passion är "inspiration" och "kreativitet" och han föreläser omkring 200 ggr/år över hela Sverige och utomlands om varför det är så svårt att vara kreativ, men också om varför det är så viktigt, och så roligt.

Teo Härén

Liknande profiler

Kreativitet

Kreativitet