Talarforum söker ny Account Manager i Malmö

Har du tidigare erfarenhet av försäljning? Gillar du att göra affärer? Gillar du att sätta dig in din kunds vardag och verksamhet? Har du en naturlig fallenhet för att skapa och utveckla relationer med andra? Har lätt för att skapa entusiasm hos mottagaren för dina idéer? Har du ett stort intresse för omvärldsutveckling och de utmaningar som möter svenska företag och organisationer? Vi söker dig som verkligen följer med i vad som händer i omvärlden och vilka ämnen som diskuteras i olika branschforum och i media. Du har ett starkt driv och viljan att göra affärer. Erfarenhet av tjänsteförsäljning är meriterande.

I säljrollen på Talarforum identifierar du affärsmöjligheter hos befintliga och potentiella kunder, analyserar och matchar deras behov med rätt kompetens och skapar helhetslösningar, från korta effektiva föreläsningar till längre seminarieserier och utbildningar. Du ansvarar för hela processen, från införsäljning av Talarforum, gedigen behovsanalys, matchning av rätt talare eller konsult, till planering och uppföljning, med eget budgetansvar. Det ställer krav på dig och ger samtidigt möjlighet att vara med och påverka ditt eget resultat. Ett utmanande arbete som är krävande, kreativt och kul! Du ska vara redo att jobba hårt för att nå resultat med fokus på kundens affärsnytta och hålla en hög service nivå i alla led. Vi värdesätter skilda erfarenheter och bakgrunder, vilket ger ett dynamiskt team. Om du har humor ser vi inte det som en nackdel. Du arbetar i en stimulerande miljö och har många kontakter med intressanta människor, både kända och okända.

Du får en bra kundstock med etablerade kundkontakter men även med möjligheten till nya affärsmöjligheter och kundrelationer, vi vill att du ser utmaningen att sätta avtryck som något positivt.

Ansökningar och frågor om tjänsten:

Pia Gumabon
pia.gumabon@talarforum.se
+46739140073

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun