> >

Talarforum söker ny Account Manager i Malmö

Har du tidigare erfarenhet av försäljning? Gillar du att göra affärer? Gillar du att sätta dig in din kunds vardag och verksamhet? Har du en naturlig fallenhet för att skapa och utveckla relationer med andra? Har lätt för att skapa entusiasm hos mottagaren för dina idéer? Har du ett stort intresse för omvärldsutveckling och de utmaningar som möter svenska företag och organisationer? Vi söker dig som verkligen följer med i vad som händer i omvärlden och vilka ämnen som diskuteras i olika branschforum och i media. Du har ett starkt driv och viljan att göra affärer. Erfarenhet av tjänsteförsäljning är meriterande.

I säljrollen på Talarforum identifierar du affärsmöjligheter hos befintliga och potentiella kunder, analyserar och matchar deras behov med rätt kompetens och skapar helhetslösningar, från korta effektiva föreläsningar till längre seminarieserier och utbildningar. Du ansvarar för hela processen, från införsäljning av Talarforum, gedigen behovsanalys, matchning av rätt talare eller konsult, till planering och uppföljning, med eget budgetansvar. Det ställer krav på dig och ger samtidigt möjlighet att vara med och påverka ditt eget resultat. Ett utmanande arbete som är krävande, kreativt och kul! Du ska vara redo att jobba hårt för att nå resultat med fokus på kundens affärsnytta och hålla en hög service nivå i alla led. Vi värdesätter skilda erfarenheter och bakgrunder, vilket ger ett dynamiskt team. Om du har humor ser vi inte det som en nackdel. Du arbetar i en stimulerande miljö och har många kontakter med intressanta människor, både kända och okända.

Du får en bra kundstock med etablerade kundkontakter men även med möjligheten till nya affärsmöjligheter och kundrelationer, vi vill att du ser utmaningen att sätta avtryck som något positivt.

Ansökningar och frågor om tjänsten:

Pia Gumabon

+46739140073

Fyll i dina uppgifter och bifoga dina handlingar som Worddokument, PDF-dokument eller som RTF-dokument.
Namn
Tjänst
Säljare
E-post
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Bifoga brev
Bifoga CV

Tack för din ansökan!

Vi kommer att återkomma senare under rekryteringsprocessen.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta