Hem > Personligheter > Kjell A Nordström

Kjell A Nordström

Kjell A Nordström

Kjell A Nordström

Ledande forskare om multinationella företag

Kjell A Nordström är en av Europas mest efterfrågade föreläsare. Han skapar dynamiska och levande föreläsningar genom att blanda sin omfattande akademiska kunskap med sin karismatiska personlighet.

Kjell A Nordström är svensk ekonom, föreläsare och författare och har tidigare arbetat som forskare och lärare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Kjell A Nordström är känd som en av de ledande forskarna på multinationella företag och den globala marknaden. Han har fungerat som rådgivare och konsult till flera multinationella företag. År 1999 skrev Kjell succéboken "Funky Business -Talang får kapitalet att dansa" (skriven tillsammans med Jonas Ridderstråle). Boken nådde stora internationella framgångar, den har översatts till 39 språk och sålts i drygt 1 miljon exemplar.

Han är även författare till böckerna "Karaoke Capitalism -Management for Mankind" (2003 ) och "Funky Business Forever" (2007) (Böckerna är skrivna tillsammans med Jonas Ridderstråle). I september 2014 släpptes Kjell A. Nordströms nya bok "Urban Express – 15 urbana lagar som hjälper dig navigera i den nya värld som tas över av kvinnor och städer", medförfattare är Per Schlingmann.

År 2014 blev Kjell utsedd till en av världens mest inflytelserika management Gurus, av managementgurus.net, han är rankad som nummer 15 av 30 Gurus.

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se