Hem > Personligheter > Tobias Ahlin

Tobias Ahlin

Innovationsprocesserna bakom Spotifys och Minecrafts framgångar.

Som en av Spotifys första designers, Industry Leader på Hyper Island och produktdesigner på GitHub i San Francisco har Tobias Ahlin bidragit till flera kreativa internationella framgångshistorier. Tobias leder nu designen för Minecraft.

Han har erfarenhet från Spotify, GitHub och Hyper Island, är numera Lead Experience Designer på Mojang och leder designen för världssuccén Minecraft. Han är en internationell föreläsare inom design, trender och entreprenörskap. Med hjälp av oväntade historier, blandade med empirisk data och beprövade metoder, vänder Tobias upp och ned på allmänna sanningar, utforskar nyanser på djupet och granskar hemligheterna bakom framgångshistorier världen över.

Tobias Ahlin föreläser om digital produktutveckling, trender och innovation. Med hjälp av interaktiva workshops och inspirerande föreläsningar visar Tobias hur framtidens trender kommer påverka er och er bransch, vilka bevisade verktyg och metoder man behöver för att hantera förändringar.

Han arbetar både som coach, konsult och föreläsare. Genom sitt kontinuerliga jobb med ledande digitala företag plockar han ständigt in nya och färska insikter i sina föreläsningar. För att säkerställa att hans föreläsningar inte bara är inspirerande och skapar emotionell förståelse, utan även innehåller bevisad substans som inte bara är baserad på anekdoter, spenderar han mycket av sin tid med att forska och erbjuder alltid källhänvisningar till sitt material.

Han erbjuder skräddarsydda upplägg, allt från stora till små evenemang. Tobias passar alla företag och organisationer som står inför utmaningar i ett snabbt transformerande digitalt landskap.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta