Hem > Personligheter > Susanne Pettersson

Susanne Pettersson

Mental rådgivare, inspiratör författare och föreläsare

Susanne Pettersson talar om hur man skapar ett vinnartillstånd och hur man leder andra för att utveckla ett team.

Susanne Pettersson föreläser om hur du tar fram kraften inom dig och i organisationen för att dra åt samma håll. Om hur du leder ett team och en organisation så att alla både mår och presterar bra. Om hur du coachar så att det finna kraft och dynamilk och en positiv anda hos medarbetarna. Susanne drivs av att utbilda, utveckla och coacha individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans! Hennes specialistkompetens är Kommunikation och Förändring.

Susanne är en hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete på organisations-, ledar-, team- och individnivå. Susanne har drygt 25 års erfarenhet av att utveckla organisationer till framgång. Hon agerar som konsult inom näringslivet, offentlig verksamhet och idrotten och är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare för Svensk Elitidrott och deras ledare.

Susanne är en mycket uppskattad konsult och föredragshållare, bl a beroende på hennes gedigna teorietiska kompetens, hennes stora praktiska erfarenhet samt en exceptionellt god pedagogisk förmåga. Susanne Pettersson har varit elitidrottare och tränare inom tennisen och spenderat 5 år i New York innan hon flyttade tillbaka till Sverige och blev landslagstränare inom just tennis. Susanne är även författare till böckerna "Leda med förtroende", "Ta fram kraften inom dig" , "Bryt ihop och kom igen", "Dra åt samma håll" och "Presentera och Briljera".

Som några föreläsningsdeltagare uttryckte det: "Jag har inte varit med om något liknande förut. Helt enkelt outstanding!"

Lyssna gärna på ett smakprov

Har du bestämt dig?

0:00
2.:33

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta