Hem > Personligheter > Per Holknekt

Per Holknekt

Human hållbarhet - framgång genom att utveckla människan

Per Holknekt har under många år varit en av Talarforums mest uppskattade föreläsare.
I år är han nominerad i kategorin Årets talare - Man.

Förvänta er värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar.

Per Holknekt har ett gränslöst arkiv av upplevelser och erfarenheter i livets ljus och mörker, erfarenheter som saknar motstycke. Han har gått från slott till koja, från gatan till Nasdaq. Per föreläser utan manus eller powerpoint om betraktelser och iakttagelser längs livets krokiga väg, på ett sätt som är otroligt fängslande och med stark igenkänning. Det är skratt och tårar, högt och lågt, men alltid taget ur verkligheten. Per levererar tekniker, lösningar, metoder som är gratis och enkelt applicerbara på precis vem som helst.

För Per handlar det om human hållbarhet och om människan i processen, om jaget och laget. Mänsklig utveckling för personliga och monetära vinster på kort och lång sikt, resultatorienterat. Per pratar om att skapa en framgångsrik organisation genom att se och bekräfta människor, visa tilltro och att ge människor chansen att lyckas.

Pers föredrag gör skillnad på riktigt, för individen eller företaget. Efter föreläsningen stannar Per kvar en halvtimme för att svara på frågor och för samtal med publiken.

Hösten 2014 gav han ut sin biografi "Per Holknekt 1960-2014" via Norstedts förlag. I anslutning till det, även ett helt nytt föreläsningsmaterial.

Förvänta er värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Han var den komplexfyllde pojken från Dalarna som blev skateboardstjärna i Kalifornien. Han var entreprenören som grundade stilbildande butiker och skapade klädmärket Svea. Han var mannen som förlorade allt. Utblottad och hemlös började Per sin tuffa kamp mot ett mångårigt alkoholmissbruk. Han reste sig, grundade Odd Molly, blev mångmiljonär och levde livet. Tills alkoholen fick honom i sitt grepp igen. En ny kamp inleddes, och ett nytt liv. Hösten 2013 klev han ut från Odd Mollys kontor för sista gången.

Per Holknekts liv är en berg- och dalbana. I hans memoarer, författade av Markus Lutteman och i Pers föreläsningar får vi följa med på turen. Välkommen till berättelsen om Per Holknekt, 1960-2014.

Per Holknekt:
"Jag ville låta mina erfarenheter från hisnande framgångar och livets absolutaste mörker kunna vara någon annan till glädje. Jag trodde jag hade berättat allt. Nu vet jag att jag knappt ens hade börjat"
Kundcitat:
"Det var magi. Vilken kille, som föreläser trollbindande utan en enda powerpointbild, utan paus i 95 minuter. Otroligt!"
Talarforum:
"Vi har jobbat med Per i många år. Pers föreläsningar drar alltid storpublik, gör skillnad och hans utvärderingar får alltid högsta betyg"

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta