Hem > Personligheter > Kristina Keyyo Petrushina

Kristina Keyyo Petrushina

Framgångsrik bloggare och programledare

Kristina "Keyyo" Petrushina har en av Sveriges största Youtube-kanaler. Hon är en humorist och imitatör med rötterna i ryssland.

Kristina har en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Hon är en stor humorist och imitatör med rötter i Ryssland och trots sin unga ålder på 19 år har hon redan varit en aktiv video-bloggare i nio år. Hon vänder sig till en ungdomlig publik och är en av de absolut mest lovade kvinnliga komiska talangerna idag. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

Hon har bland annat varit med i Talang tillsammans med Pär Lernström. Hon har även TV-serierna "Keyyo o co" och "Ombytta roller med Keyyo" uppe på SVT-play.

Kristina kan bokas som: Konferencier, moderator, skådespelare, programledare, film/tv-medverkan.

Föreläsning: Att kommunicera på social medier Kristina "Keyyo" Petrushina är endast 20 år men driver en av Sveriges allra största Youtube- samt Instagramkanaler och är en stor favorit bland ungdomarna. Nu är hon aktuell med sin första föreläsning där hon berättar om sin framgångssaga och kommunikation på sociala medier.

Som företag får du reda på: Varför har traditionell annonsering förflyttas så snabbt under de senaste åren? Hur lyckas man egentligen ta sig igenom bruset och exponeras för nya målgrupper? Vad är egentligen influencers - och varför ska man samarbeta med dem?

I sin föreläsning ger Kristina realiserade exempel på lyckade och misslyckade samarbeten mellan influencers och företag. Är du nyfiken på hur du kan maximera din marknadsföring på dagens marknad så är denna föreläsning något för er.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta