Hem > Personligheter > Fredrik Svensson

Fredrik Svensson

Framtid och kreativitet

Fredrik Svensson är en mycket uppskattad talare och författare inom bland annat framtid och kreativitet. Han har bland annat fått pris som "Årets förnyare av svenskt arbetsliv" och "Årets Stockholmare".

Fredrik är fd Officer, i Armén, entreprenör i internetbranschen och rektor för en F-9 skola, numera driver han Skandinaviens största mötesplats för lärare och rektorer med över 20 000 deltagare årligen. Fredrik Svensson föreläser för företag i ämnet ledarskap i en fysisk och digital miljö, behovet av nytänkande rekrytering, kreativitet, globalisering och att bryta mönstret. Allt utifrån att vi lever i en digital värld där sociala medier spelar allt större roll. Fredrik är en inspirerande, provocerande och mycket omtyckt föreläsare med över femton års erfarenhet och 2000 föreläsningar i bagaget.

Fredrik Svensson är också fd rektor och föreläser för skola. Innehållet handlar om förändring vs förbättring och även det rent pedagogiskt didaktiska och förhållningssättet till barn. När Fredrik föreläsare i skolvärlden så har han ofta rubriker som: "ett samhälle i upplösning", "halveringstid på kunskap", "grundkunskap är viktigaste basen i kreativitet", "modet att våga släppa kontrollen", "förändrad arbetsmarknad och framtidskompetenser", "digitaliseringen", "fat and happy samhället" och "varför visionen är viktig".

"Fredrik är något så ovanligt som en talare som både vet vad han pratar om, hur man talar om det och hur man talar så att folk tycker att det är roligt att lyssna. Kan det vara för att han har en bakgrund som rektor på ett högstadium? - kan man få en 15-åring att lyssna intresserat klarar man allt." /Fredrik Härén, Föreläsare och författare

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta