Hem > Personligheter > Erika Lagerbielke

Erika Lagerbielke

Professor i design - Varför design berör oss alla

Erika Lagerbielke är själv designer, bland annat för Orrefors, och hon talar om vad god design är och varför god design berör oss. Och om varför den borde användas mycket mer för att skapa konkurrensfördelar i affärsvärlden.

Erika Lagerbielke är professor i design, ordförande i föreningen Svensk Form och arbetar själv som designer för t.ex. Orrefors. Hennes ämnen är: Formge för alla sinnen: Om hur design påverkar alla sinnen och om hur alla sinnen används för att skapa god design. Formge för framgång: Om hur design är ett ofta omtalat men häpnadsväckande sällan använt verktyg för att skapa konkurrensfördelar i affärsvärlden. Konsten att börja: Om inspiration och att skapa kreativa miljöer. Om att öppna sina sinnen för intryck och att träna sin associativa förmåga. Om att ha kreativitet som yrke och att hitta frågeställningens kärna genom att våga vara enkel.

Design är vår mest spridda konstart, den berör oss alla varje dag. God design skapas genom engagemang och kunskap. Alla sinnen behöver användas för att skapa föremål som talar till alla sinnen. Erika berättar om hur man genom ett personligt förhållningssätt, handens och ögats skicklighet, en tankens flykt och skärpa skapar produkter som är både funktionella och tilltalande, kort sagt – som har god form.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta