Hem > Personligheter > Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna

Ledarskap, medarbetarskap. arbetsglädje, teambuilding och kommunikation

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapscoach, terapeut, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar. Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma som inte lämnar någon oberörd.

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapscoach, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar. Bland hennes kunder finns både stora internationella företag, nationella koncerner och organisationer. Hon arbetar även med kurser i kommunikation och ledarskap för chefer, med grupputvecklingsprocesser för grupper som hon handleder, medling i arbetsrelaterade konflikter, samt med terapi och krishantering för privatpersoner. Elizabeth ingår i ett nationellt nätverk av akuta krishanterare samt är UGL-handledare (Utveckling för grupp och ledare, Försvarets välrenommerade ledarskapsutbildning). Gemensamt för alla hennes olika uppdrag finns passionen för människor, relationer, kommunikation, beteenden och att få bidra till att göra skillnad.

Elizabeth Kuylenstierna föreläser i Sverige och internationellt. Framför allt då i USA, men även Canada och många länder i Asien. Hon handleder och coachar lednings- och medarbetargrupper på olika nivåer, främst i Sverige med även i USA. Elizabeth var nominerad till priset Årets talare 2016 - Kvinna.

Hennes ämnen är bla ledarskap, medarbetarskap, arbetsglädje, kommunikation, förändring, motivation, bemötande, grupputveckling, konflikter, krishantering, samarbete, hur du skapar goda relationer i en arbetsgrupp etc. Hon talar även om attityder på arbetsplatser, om hur du får ditt företag att lysa tack vare stolta medarbetare och om hur bättre relationer i personalgruppen ger bättre prestationer och därmed även bättre resultat.

Elizabeth Kuylenstierna har även skrivit de bästsäljande fackböckerna "Framgång med feedback", "Tala är guld", "Good enough", "Svartsjukeakuten", "Bli fri från din perfektionism" och "Good enough för föräldrar". Böckerna utges både i Sverige och andra länder som Tyskland, Brasilien, Ryssland, Estland, Norge och Indien.

Sedan 15 år tillbaka arbetar hon även ideellt, framför allt med utsatta barn och ungdomar. Hon har under många år varit engagerad i BRIS och Ecpat, och arbetar just nu för Tjejzonen med hjälp för flickor från 10 år. Hon har även drivit egna insamlingsprojekt för hemlösa kvinnor.

Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma. Hon är trovärdig, kunnig, engagerad, entusiasmerande och har en publikkontakt som få. Hon bjuder på roliga erfarenheter från sitt arbete med människor och lämnar ingen oberörd. Hon har blivit nominerad till flera olika talarpris och medverkat i alla media i Sverige, såsom Skavlan, Nyhetsmorgon, Fråga Doktorn och varit Sommarpratare i P1 2009.

Föreläsningar med Elizabeth Kuylenstierna är exempelvis:
- Världens bästa kommunikation
- Världens bästa arbetsglädje
- Världens bästa feedback
- Världens bästa ledarskap
- Världens bästa grupputveckling

Lyssna gärna på ett smakprov

Bli behovsexpert

0:00
2.:55

Expert in needs

0:00
1.:20

Högeffektiva team

0:00
2.:42

Lyssna på Elizabeth Kuylenstierna

Sluta låtsas - börja jobba

När: Tis 6 mars, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00

Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Seminariet är fullbokat

Då vi alltid försöker göra plats för våra kunder kan det ännu finnas någon plats kvar. Prata med din kontaktperson så går det förhoppningsvis att ordna någon plats till.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta