Hem > Personligheter > Anders Ekholm

Anders Ekholm

Forskningsbaserad framtidsanalys

Anders Ekholm är vice VD för Institutet för Framtidsstudier där han har ett särskilt ansvar för Institutets policyinriktade verksamhet.

Anders Ekholm har tidigare arbetat som analyschef på Socialdepartementet där han bland annat undersökt vårt framtida behov av vård och omsorg. Han har även arbetat på Finansdepartementet, Arbetsmarknadsdepartementet och Utbildningsdepartementet.

Anders är en ofta anlitad talare vid konferenser, kick off-er och utbildningar. Ofta talar han om hur de demografiska förändringarna, värderingsförskjutningar och teknik påverkar vår framtida välfärdssektor.

Hans föreläsningar baseras på statistik, forskning och prognoser och han har en närmast unik förmåga att göra statistik och siffror lätta att förstå och ta till sig. Han föreläser med en lättsam och ibland till och med underhållande ton och når därmed ut till åhörarna så de kan ta det till sig och få en bättre förståelse för samhällsutvecklingen.

Bakgrunden som oberoende tjänsteman inom politiken gör att han kan skapa förståelse för hur reformer och andra insatser kommit till, hur det har gått, hur man skulle ha gjort mm. Anders arbetar även med en del av institutets utredningar som genomförs på uppdrag av olika organisationer, inriktade på viktiga samhällsfrågor som exempelvis hur digitaliseringen påverkar framtidens vård eller hur vi kan motverka den allt mer växande psykiska ohälsan.

Lyssna på Anders Ekholm

Framtidens drivkrafter

När: Tor 23 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00

Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmäl dig här
Namn*
Befattning*
Företag*
E-post*
Telefon*
Vilka slags möten engagerar du talare till?

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta