Sveriges 10 hetaste föreläsare - till konferensen, kickoffen eller festen

Företagskickoffen är planerad in i det minsta och de anställda är förväntansfulla. Men det är någonting som konferensen saknar. Du vill att dina anställda ska inspireras till att bli bättre som såväl individer som grupp. Och samtidigt vill du själv bli en bättre arbetsledare och entreprenör. Men vem passar just ditt företag, på just den här konferensen? Talarforum har sammanställt en lista på de tio populäraste föreläsarna i Sverige just nu. Några är rutinerade stjärnor som Olof Röhlander (Motivation, Förändring), Stefan Hyttfors (Omvärldsbevakning, Affärsutveckling), Jenny Åkerman (Hjärnan, Kommunikation) och Annika Östberg (Försoning, Utanförskap).
Samtidigt finns det flera överraskande nykomlingar där Milad Mohammadi (Mångfald, Ledarskap) är den klarast lysande som formligen har tagit branschen med storm.
Om du vill boka någon av talarna eller fortfarande känner dig osäker så är det bara att du hör av dig till oss på Talarforum så hjälper vi dig med att matcha ert behov med rätt kompetens, ett aktuellt perspektiv och en ny erfarenhet.

1 Olof Röhlander

Mental tränare och författare med ett förflutet som elitspelare i bordtennis. Han har röstats fram till Årets talare i Sverige och har varit den mest bokade talaren i svenskt näringsliv de senaste åren.
Talar om: målsättning, förändring och motivation.

2 Robert Karjel

Helikopterpilot, överstelöjtnant i flygvapnet och författare. Har tidigare bland annat bekämpat pirater i Adenviken.
Talar om: ledarskap, medarbetarskap och hur man samarbetar i pressade situationer.

3 Stefan Hyttfors

En av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Bakgrund inom media, PR och som entreprenör.
Talar om: framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling.

4 Milad Mohammadi

Inspirerande social entreprenör med juristexamen och kandidatexamen i nationalekonomi och statsvetenskap. En mycket efterfrågad föreläsare i Sverige och Norge.
Talar om: mångfald, kommunikation och ledarskap.

5 Jenny Åkerman

Föreläsare och utbildare som har varit ordförande i Mensa Sverige. Vill utmana sina åhörare till att börja använda sina hjärnor på nya och roliga sätt.
Talar om: hjärnan, samarbete och kommunikation.

6 Christina Stielli

Författare, föreläsare, moderator och utbildare. Skriver både skönlitterära böcker och böcker inom personlig utveckling.
Talar om: arbetsglädje, sammanhållning och förändring.

7 Colin Moon

Kommunikationsexpert, författare och föreläsare. Colins filosofi är att om man ska verka i mångkulturella team är det bäst att först skaffa sig en självinsikt om den egna kulturella bakgrunden. Och sedan alla andras.
Talar om: interkulturell förståelse, kulturkrockar, kommunikation.

8 Andreas Ekström

Journalist och författare som föreläser om den digitala revolutionen. Hans perspektiv är samhället och människorna i det. Andreas målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter.
Talar om: framtid, omvärld och den digitala revolutionen.

9 Paolo Roberto

Tidigare elitboxare nu entreprenör, kokboksförfattare, programledare och föreläsare. Har tidigare bland annat fått priset som Årets talare.
Talar om: Motivation, fighting spirit, kost och hälsa.

10 Annika Östberg

Satt 28 år i ett amerikanskt fängelse, dömd för mord. Hennes föreläsningar handlar om att komma tillbaka. Om att finna hopp och en framtid trots ett mörkt förflutet. Efterfrågad föreläsare både i näringsliv, offentlig sektor och kyrkan.
Talar om: utanförskap, försoning, hopp och att kunna gå vidare.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta