Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Sven Nylander

Sven Nylander

Coaching i världsklass - Vinnande jag och lag på jobbet

Sven Nylander är nordisk rekordhållare på 400 m häck. Ett rekord som har stått sig i många år. Han tillhörde världseliten i friidrott i mer än 15 år och deltog i 4 Olympiska spel. Han har som ende svensk tagit 3 EM medaljer.

Trots att han är kanske främst ihågkommen för dom många fjärdeplaceringarna på dom stora mästerskapen, sprang han sju av sina tio snabbaste lopp just i mästerskapssammanhang när pressen var som störst. Som 34 åring presterade Sven sitt livs lopp i OS- finalen i Atlanta där han för första gången underskred den magiska gränsen 48 sekunder. Förklaringen låg bland annat i mental träning, en träning som revolutionerade hans sätt att tänka.

Genom sin unika erfarenhet från världseliten och från att själv ha blivit coachad av de bästa cocherna i världen, Anthony Robbins, Robert Dilts och Richard Bandler, har Sven destillerat ner vad som krävs för att bli ett högpresterande "Jag" och "Lag". Sven jobbar idag som processcoach, där han de senaste åren har haft kunder som Atlas Copco, Bonnier, Ericsson, Grant Thornton, Logica och Skanska.

Ur föreläsningen Hur blir man ett högpresterande "Jag" och "Lag" på jobbet?;
Mål - Många pratar om mål som en självklarhet, målet är viktigt men målets riktning och dess struktur är viktigare.
Värderingar - De flesta företag har en värdegrund, men är den satt i spel? En värdegrund är inte en tanke, det är en känsla som måste översättas i spelregler för att den ska få liv!
Roller - Styrkan i din bästa roll för laget är samtidigt lagets största svaghet - hur skapar man det bästa laget där svagheterna blir vår styrka?
Kommunikation - Du kan inte "inte" kommunicera. Allt vi gör är en kommunikation och det viktigaste i den är inte vad du säger utan den respons du får från andra.
Jag- & Laganda - Alla vill tillhöra ett lag med en vinnande laganda! Vad är en laganda? Hur skapas den? Men kanske viktigast av allt, hur bidrar den till ökad produktivitet? "Genom idrottens tydliga språk tränar jag er på att nå målen på ett bättre sätt, väcka tävlingsinstinkten, införa rak kommunikation, höja lagets prestation och sist men inte minst, öka känslan av stolthet att tillhöra ert lag." Med exceptionell närvaro, engagemang och mycket energi lämnar Sven få oberörda när han förmedlar vad som krävs för att skapa ett vinnande "Jag" och "Lag" på jobbet.

Hösten 2012 syntes han i programmet Superstars celeb på TV3. Han vann hela programmet tillsammans med lagkamraten Sara Sommerfeld.

Sven kan köra allt från kortare inspirationsföreläsningar till längre processer och utbildningar. Med exceptionell närvaro, engagemang och mycket energi lämnar Sven få oberörda när han förmedlar sin livserfarenhet där både framgång och motgång varit drivkrafter för förändring.

Sven Nylander

Sven Nylander

Föreläsare som drar publik

Välkända utbildare

Utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2