Hem > Personligheter > Susanne Fredriksson

Susanne Fredriksson

Självkänsla är inte allt, men utan självkänsla finns ingenting

Susanne Fredriksson, inspiratör, föreläsare och coach som berör på djupet när hon delar med sig av sin livsresa.

Som ung tvåbarnsmor bröt hon sig ur ett tio år långt misshandelsförhållande och fick börja om på nytt. Sedan dess har Susanne startat upp och drivit flera framgångsrika företag och är sedan 20 år tillbaka en efterfrågad föreläsare i ämnen som självkänsla, inre drivkraft och motivation. Susanne talar om viljans kraft. Om att våga. Om livsglädje. Hur vi kan lära oss att överleva och bli vinnare även när det ser som mörkast ut. Om hur attityden påverkar våra relationer och vårt sätt att kommunicera.

"Kan man kraschlanda, kravla sig upp, börja gå och till slut springa i livets karusell - med aptit på livet och dess möjligheter? Ja, genom att identifiera vår ryggsäck och plocka bort det som är tungt. Det måste börja med en inre "make over", där rädslor och bortglömd självkänsla får ge utrymme för kreativitet, energi och glädje. Med den insikten kan man börja ta ansvar för sitt liv. Det är skillnad på att leva eller existera…"

Susanne Fredriksson berör med sitt varma och engagerande sätt och hennes energi gör att det sprakar på scen. Hennes förmåga att behovsanpassa sina erfarenheter i igenkännande, gör att åhörarna får med sig nyttiga redskap och verktyg att använda både i sin yrkesroll, men också i livet som helhet. Susanne genererar äkta livsglädje och reaktionerna från åhörarna sitter i länge, länge.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta