Susanne Fredriksson

Hon berör & det sitter i länge, länge

Du kan inte alltid välja hur du har det, men du kan välja hur du tar det – det påverkar hur du får det.

Susanne är entreprenör, inspiratör och estradör som gjort sig ett namn inom föreläsarkretsar genom sin förmåga att fånga och beröra sina åhörare. Med humor och allvar tar hon med oss på en resa och hjälper oss hitta tankar, verktyg och handfasta råd om hur vi kan hantera livets olika skiftningar i yrkeslivet, men också som individ och medmänniska.

Susanne Fredriksson blev Årets Nyföretagare redan 1991, då hon uppmärksammades för att skapa motivationshöjande utbildningar för sin personal inom städbranschen – som mest med 50 anställda. Susanne blev en eldsjäl och pionjär för att skapa motivationsfrämjande insatser inom företag och organisationer.

Hennes gedigna erfarenhet och förmåga att känna av stämningar, gör att hon klockrent känner av gruppens förväntningar och behov. Hon kan därmed få även en stor publik att interagera.

Hennes sprakande scenspråk i kombination med humor samt förmågan att blanda humor med allvar gör att hennes föreläsningar berör och sitter i länge, länge.

"Du kan inte alltid välja hur du har det, men du kan välja hur du tar det – det påverkar hur du får det" är ett av Susannes främsta motton.

Pressbilder

Susanne Fredriksson

Liknande profiler

Medarbetare & Team

Kommunikation & Bemötande

Medarbetare & Team