Stefan & Kim

Supermusikalisk totalshow

Stefan och Kim är kanske våra mest okända världsartister. Fantastiska musiker som framför en helt makalös föreställning. Låt dom framföra en hel show, eller bara ett nummer, eller låt dom göra sitt föredrag där dom blandar roliga anekdoter med musik.

De började sin karriär med att spela Konvaljens avsked på servicehemmet Sevedsgården i hemstaden Malmö. Idag spelar artistduon Stefan och Kim för oljemiljonärer i Kuala Lumpur, midsommarfirande svenskar i New York och vid OS i Lillehammer. De ser varje karriärsteg som en lika stor upplevelse och förklarar framgångarna med att "vi tar humor på fullaste allvar och har aldrig tappat kärleken till musiken".

Trots att Stefan och Kim är "Kungliga Tonleverantörer" i de Skandinaviska länderna, har uppträtt i Las Vegas, enda showen någonsin på vinnarmiddagen vid Ryder Cup, Nationaldagen i Central Park, New York, har turnerat med Diggiloo och är kanske Sveriges mesta företagsunderhållare, så är det inget de skryter med. Det viktigaste för Stefan och Kim är här och nu!

Stefan och Kim lovar show och musik, klassiskt och rock, allvar och stora garv - En supermusikalisk totalshow!!!

Pressbilder

Internationella moderatorer

Aktivitetsledare